Greenman har förvärvat Allgreen. Förvärvet är strategiskt viktigt för miljötonerföretaget Greenman i sin strävan att expandera. Samtidigt är det minst lika viktigt att ständigt förbättra kundservicen. Tack vare förvärvet kan Greenman erbjuda kunderna ett unikt koncept med Nordens bredaste sortiment av miljötoner, MPS-lösning samt ett väldigt konkurrenskraftigt och högkvalitativt sortiment av kopieringstoner.

– Vi på Greenman är glada och stolta över detta förvärv. Allgreen har gjort ett väldigt bra arbete på miljötonermarknaden och vi har alltid sett dem som vår största konkurrent. De har många spännande kundrelationer som vi nu ska förvalta på bästa sätt och tillsammans med dem växa och utveckla våra affärer vidare, säger Jörgen Wonisch, CEO och grundare av Greenman.

I samband med förvärvet anställer Greenman säljaren Christoffer Mattiasson från Allgreen.
– Christoffer Mattiasson är en erkänt duktig säljare med stor kunskap om både miljötoner och tjänsten MPS (Managed Print Services) som vi välkomnar in i Greenman-gänget, säger Jörgen Wonisch.

– Med Greenmans förvärv av Allgreen får våra kunder tillgång till marknadens bredaste sortiment av miljötoner, MPS-lösning samt kopieringstoner i kombination med suverän service. Jag kan med trygg hand lämna över våra kunder till Greenman, säger Håkan Örtenholm, CEO Allgreen.

Om Greenman
Greenman AB startades 1991 och är i dag Nordens ledande distributör av miljövänliga tonerkassetter och bläckpatroner. Vår huvudprodukt är miljötoner och 173 av våra 997 tonerkassetter är märkta med Svanen. Greenman tillhandahåller Sveriges största retursystem i sitt slag då man samlar in använda tonerkassetter för återanvändning. Företaget, med kontor och lager, ligger strategiskt riktigt i logistikstaden Norrköping.

Om Allgreen
Allgreen är ett företag som är specialiserat på miljötoner, utskriftshantering och MPS (Managed Print Services). Allgreens miljötoner är producerade under noggranna förhållanden och testade med hjälp av utskriftstest innan de paketeras. En stor del av vårt miljötoner-sortiment är Svanenmärkt. Våra produkter finns hos utvalda återförsäljare som har kunskap och kompetens inom utskriftshantering.

Kontakt:
Jörgen Wonisch          Håkan Örtenholm
Greenman                      Allgreen
CEO                                  CEO
011-18 02 22               08-290 200
070-834 33 99           072-501 77 55