Nu lagom till Världsmiljödagen så har solen och värmen kommit, vi ser fram emot semestern och vår vackra natur.

Passa på att tänka lite extra på miljön, Greenman miljötoner bidrar på flera sätt till att förbättra miljön.Förutom att kassetterna återanvänds, images (9)så klimatkompenserar vi inrikes transporterna dubbelt upp.

Men vi behöver alla bidra till en bättre miljö på många olika sätt. Du kan enkelt göra små saker i din vardag som t.ex se till att ditt batteri i din Smartphone håller längre: Dra ur laddaren när batteriet är fullt, batteriet tar skada av att laddas då det redan är fullt, och undvik att ladda ur det helt, och sedan ladda upp helt. Telefonen har litiumbatterier som är designade att ladda med mycket kvar och ofta, batteriet skadas av att ladda ur. Den har ett max antal urladdningar, så se till att ladda innan batteriet  är slut. Det vinner både du och miljön på.

Men du kan göra mycket mer för miljön t.ex:  Res som en tjej,  Sola som en tysk och Ät som en tonåring…

Låter det spännande?  Läs fler smarta tips från Naturskyddsföreningen  här: