Miljön belastas allt hårdare och det är viktigt att alla hjälps åt och gör medvetna val. Genom att välja miljötoner i stället för originaltoner till din laserskrivare sparas upp till två liter olja på en enda kas­sett.

En miljötoner är en återanvänd originaltoner där alla delar som behövs byts ut och tonerkassetten rengörs och fylls på med nytillver­kat tonerpulver.

Dessutom har Greenman över 380 Svanengodkända tonerkassetter i sitt sortiment. Se Svanen för mer information.

Tre enkla skäl till att välja miljötoner

Miljö

Det hörs ju på namnet. När du väljer miljötoner, väljer du en toner som är snällare mot miljön.

Kvalitet

Alla våra produkter testas enligt kvalitetskontroller som t ex ISO och ASTM. Samtliga produkter har 100% ej tidsbegränsad garanti.

Våra Svanengodkända tonerkassetter har en genomsnittlig felprocent på årsbasis på mindre än 1 procent och har samma utskriftskapacitet och likvärdig kvalitet som en originalkassett.

Ekonomi

De flesta vill vara snälla mot miljön, men oftast får ändå plånboken avgöra och då får miljön många gånger stå åt sidan eftersom miljöprodukter ofta är dyrare. Det är inte fallet här. Här finns pengar att spara samtidigt som du minskar belastningen på vår miljö. Genom att välja miljötoner sänker du dina utskriftskostnader.