Greenman AB startades 1991 och är i dag Nordens ledande distributör av miljövänliga tonerkassetter . Med våra mer än 25 år i branschen vet vi hur viktigt det är med bra kvalitet, trygghet för dig som återförsäljare och trygghet för din kund.

Vår huvudprodukt är miljötoner till laserskrivare och många av våra över 1240 tonerkassetter är märkta med Svanen. Vi har under årens lopp breddat vårt sortiment och det innehåller i dag allt från frankeringspatroner till kopieringstoner.

Greenman tillhandahåller också Sveriges största retursystem i sitt slag då man samlar in använda tonerkassetter för återanvändning. Företaget, med kontor och lager, ligger strategiskt riktigt i logistikstaden Norrköping.

Våra värdeord

Kundfokus

Genom professionellt agerande i alla led vill vi på bästa sätt möta våra kunders behov och överträffa förväntningarna. Vi motiveras av att tillsammans med våra kunder bygga framgångsrika och långsiktiga affärsrelationer.

Miljö

Greenmans röda tråd är grön. Med fokus på miljön i vårt dagliga arbete vill vi bidra till en hållbar utveckling.

Kvalitet

Det är en självklarhet för oss att sträva efter högsta möjliga kvalitet på våra produkter och i den service vi ger. Vi jobbar ständigt med att utveckla oss själva och vår kompetens för att säkra kvaliteten i vår verksamhet.

Glädje

Med positiv inställning är vi ett team som med engagemang hjälper varandra och våra kunder i det dagliga arbetet på Greenman.

Öppenhet

Genom öppenhet och respekt bygger vi förtroende.